Wie ben ik?

Lieve lezers,

Mijn naam is Ilse van Zantvoort en ik ben Doof of kan niet horen. Ik kan wel communiceren door te praten, mond aflezen, schrijven, typen of tekenen. Om communicatie makkelijk te maken schakel ik een tolk in.

Ik heb sinds jaar 2001 een eigen naamgebaar Ilse. Je maakt met een “i” van Links naar Rechts langs mond, met klok mee. Dat werd mij gegeven door een oude collega die NGT beheerste en waarom ik zo een naamgebaar heb. Ik lach altijd en vriendelijk als ik iemand tegen kom. 😀

Wat betekent het naamgebaar? Dat is een gebaar van je naam om te onthouden om welke Ilse het gaat. Dat is een fijne manier om te communiceren in NGT voor alle doelgroepen. Hoe krijg je een naamgebaar? Door een dove of horende die NGT beheerst.

Op 15 juli had ik me ingeschreven bij Kamer van Koophandel en ik mag mijn kinderboek vanuit mijn naam uitgeven.

Je kan je mailadres achterlaten voor een nieuwsbrief om 2 weken en/of via een speciaal betaalsysteem een kinderboek Een Ster te gaan bestellen.

Liefs,

PS Het kan zijn dat het tekst fout gespeld en of beschreven is, dat komt door mijn Doofheid en Dyslexie.